Электронная библиотека Финансового университета

     

Детальная информация

Research advancements in pharmaceutical, nutritional, and industrial enzymology / Shashi Lata Bharati and Pankaj Kumar Chaurasia, editors. — 1 online resource. — <URL:http://elib.fa.ru/ebsco/1782033.pdf>.

Дата создания записи: 12.04.2018

Тематика: Pharmacology.; Enzymes — Therapeutic use.; Enzymes — pharmacology.; Pharmaceutical chemistry.; Chemistry, Pharmaceutical — methods.; MEDICAL / Pharmacology

Коллекции: EBSCO

Разрешенные действия:

Действие 'Прочитать' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети

Группа: Анонимные пользователи

Сеть: Интернет

Аннотация

"This book provides the significant applications of enzymes in the field of pharmaceutical chemistry. It explores the pharmaceutical knowledge and research on enzymes. It provides information regarding pharmaceutical enzymology that will be very useful for the researchers working on such topics of biological importance"--Provided by publisher.

Права на использование объекта хранения

Место доступа Группа пользователей Действие
Локальная сеть Финуниверситета Все Прочитать Печать Загрузить
Интернет Читатели Прочитать Печать
-> Интернет Анонимные пользователи

Оглавление

  • Title Page
  • Copyright Page
  • Book Series
  • Table of Contents
  • Detailed Table of Contents
  • Foreword
  • Preface
  • Acknowledgement
  • Chapter 1: Enzyme Replacement Therapy
  • Chapter 2: Therapeutic Enzymes Used for the Treatment of Cardiovascular Diseases and Coagulation Disorders
  • Chapter 3: Therapeutic Enzymes Used for the Treatment of Non-Deficiency Diseases
  • Chapter 4: Colonic Bacterial Enzymes
  • Chapter 5: Human Immunodeficiency Virus Reverse Transcriptase (HIV-RT)
  • Chapter 6: The Use of Liposomes in Enzymes and Drug Design
  • Chapter 7: Enzymatic Research Having Pharmaceutical Significance
  • Chapter 8: Enzyme-Triggered Hydrogels for Pharmaceutical and Food Applications
  • Chapter 9: Laccase Catalysis
  • Chapter 10: Laccase-Mediated Treatment of Pharmaceutical Wastes
  • Chapter 11: Laccase From White Rot Fungi Having Significant Role in Food, Pharma, and Other Industries
  • Chapter 12: The Potential Application of Peroxidase Enzyme for the Treatment of Industry Wastes
  • Chapter 13: Biotechnology of Microbial Xylanase
  • Chapter 14: Functional and Antioxidant Properties of Protein Hydrolysates From Ricinodendron Heudelotii(Bail.) Flours From Cameroon
  • Chapter 15: Enzyme Use and Production in Industrial Biotechnology
  • Chapter 16: Trends and Challenges in Enzymatic Bioengineering of Natural Products to Industrially Valuable Products
  • Chapter 17: Industrial Enzyme Technology
  • Chapter 18: Role of Enzymes From Microbes in the Treatment of Recalcitrant From Industries
  • Chapter 19: Moving into Nanotechnology Roles to Mimic and Boost Enzyme Activity
  • Compilation of References
  • About the Contributors
  • Index

Статистика использования

stat Количество обращений: 0
За последние 30 дней: 0
Подробная статистика