Электронная библиотека Финансового университета

     

Детальная информация

Uno, Yoshiharu. The Japanese low Fodmap diet manual [[electronic resource].]. — Newcastle upon Tyne: CAMBRIDGE SCHOLARS PUBLISHING, 2019. — 1 online resource — <URL:http://elib.fa.ru/ebsco/2032129.pdf>.

Дата создания записи: 28.02.2019

Тематика: Intestines — Diseases — Diet therapy.; Irritable colon — Diet therapy.; HEALTH & FITNESS — Diets.

Коллекции: EBSCO

Разрешенные действия:

Действие 'Прочитать' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети

Группа: Анонимные пользователи

Сеть: Интернет

Аннотация

Before World War II, Japanese people ate an abundance of rice and fish. Now, however, many of them are eating wheat instead of rice. Most Japanese are lactose intolerant, but they consume milk and yoghurt every day. Furthermore, fructose in fruits has been increased by breeding improvement, and oligosaccharides and sorbitol have been added to processed food made in Japan. Do these high-FODMAPs cause disease? Specifically, have they contributed to the rapid rise of irritable bowel syndrome (IBS) and inflammatory bowel disease in Japan?This book is the English version of a Japanese publication f.

Права на использование объекта хранения

Место доступа Группа пользователей Действие
Локальная сеть Финуниверситета Все Прочитать Печать Загрузить
Интернет Читатели Прочитать Печать
-> Интернет Анонимные пользователи

Оглавление

  • CONTENTS
  • ACKNOWLEDGEMENT
  • PREFACE
  • PURPOSE OF THE ENGLISH VERSION PUBLICATION
  • INTRODUCTION BY THE SECOND AUTHOR
  • CHAPTER I GENERAL DISCUSSION
  • CHAPTER II DETAILED EXPLANATION OF FODMAP COMPONENTS
  • CHAPTER III PRACTICING A Low-FODMAP DIET
  • LIST OF FOOD AND INGREDIENTS
  • REFERENCES

Статистика использования

stat Количество обращений: 0
За последние 30 дней: 0
Подробная статистика