Электронная библиотека Финансового университета

     

Детальная информация

Advances in hospitality, tourism, and the services industry book series.
Food safety practices in the restaurant industry / Siti Nurhayati Khairatun, Ainul Zakiah Abu Bakar, Noor Azira Abdul Mutalib, Ungku Fatimah Ungku Zainal Abidin. — 1 online resource : illustrations (chiefly color), color maps. — (Advances in hospitality, tourism, and the services industry (AHTSI) book series). — "Premier Reference Source" -- taken from front cover. — <URL:http://elib.fa.ru/ebsco/3091555.pdf>.

Дата создания записи: 02.08.2021

Тематика: Food service — Sanitation.; Food handling — Safety measures.; Food handling — Safety measures.; Food service — Sanitation.

Коллекции: EBSCO

Разрешенные действия:

Действие 'Прочитать' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети

Группа: Анонимные пользователи

Сеть: Интернет

Аннотация

"This book provides a series of latest issues relating to food safety management systems as practiced in the restaurant industry around the globe"--.

Права на использование объекта хранения

Место доступа Группа пользователей Действие
Локальная сеть Финуниверситета Все Прочитать Печать Загрузить
Интернет Читатели Прочитать Печать
-> Интернет Анонимные пользователи

Оглавление

  • Cover
  • Title Page
  • Copyright Page
  • Book Series
  • Table of Contents
  • Detailed Table of Contents
  • Foreword
  • Preface
  • Acknowledgment
  • Section 1: Food Safety, Control, and System
    • Chapter 1: Food Safety Audits
    • Chapter 2: Prevalence of Bacillus cereus in Ready-to-Eat Foods in Northern Perak, Malaysia
    • Chapter 3: Rapid and Non-Invasive Techniques
    • Chapter 4: Food Microbial Hazards, Safety, and Quality Control
  • Section 2: Food Safety: Cognitive and Behavioral Perspectives
    • Chapter 5: Knowledge, Attitude, and Practice (KAP) of Polystyrene Food Packaging Usage Among Food Operators
    • Chapter 6: Standard Food Safety Practices From Receiving to Cleaning in the Restaurant
    • Chapter 7: A Systematic Literature Review of Assessing the Level of Food Safety Knowledge Among Food Handlers in Malaysia
    • Chapter 8: Assessing Consumer Awareness and Opinion Toward Food Safety Practices and Policies in the Maldives
  • Section 3: Food Adulteration and Defense
    • Chapter 9: Evaluating Level of Awareness of Food Terrorism Activities Among Consumers in Klang Valley, Malaysia
    • Chapter 10: Food Adulteration
  • Compilation of References
  • Related References
  • About the Contributors
  • Index

Статистика использования

stat Количество обращений: 0
За последние 30 дней: 0
Подробная статистика