Электронная библиотека Финансового университета

     

Детальная информация

Advances in hospitality, tourism, and the services industry book series.
Sustainability and competitiveness in the hospitality industry / [edited by] Vânia Costa, Carlos Costa. — 1 online resource (xix, 312 pages) : illustrations (some color), map. — (Advances in hospitality, tourism, and the services industry (AHTSI) book series). — "Premier reference source"-- from cover. — <URL:http://elib.fa.ru/ebsco/3312733.pdf>.

Дата создания записи: 13.11.2021

Тематика: Hospitality industry — Management.; Hospitality industry — Environmental aspects.; Sustainable tourism.; Sustainable development.; COVID-19 Pandemic, 2020- — Economic aspects.; Accueil (Tourisme) — Gestion.; Accueil (Tourisme) — Aspect de l'environnement.; Tourisme durable.; Développement durable.; Pandémie de COVID-19, 2020- — Aspect économique.; sustainable development.; Economics.; Hospitality industry — Management.; Sustainable development.; Sustainable tourism.

Коллекции: EBSCO

Разрешенные действия:

Действие 'Прочитать' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети

Группа: Анонимные пользователи

Сеть: Интернет

Аннотация

"This book addresses essential questions related to hospitality businesses' sustainable development and business planning models' aims from various points of view, concentrating on planning in this industry in the context of tourism destination management and development"--.

Права на использование объекта хранения

Место доступа Группа пользователей Действие
Локальная сеть Финуниверситета Все Прочитать Печать Загрузить
Интернет Читатели Прочитать Печать
-> Интернет Анонимные пользователи

Оглавление

  • Cover
  • Title Page
  • Copyright Page
  • Book Series
  • Table of Contents
  • Detailed Table of Contents
  • Preface
  • Chapter 1: Challenges in Times of Crisis and Pandemics in the Hospitality Industry
  • Chapter 2: COVID-19's Impact on the Chinese Tourism and Hospitality Sector
  • Chapter 3: The Balanced Scorecard and Competitiveness in the Hospitality Industry
  • Chapter 4: Tax Incentives for Tourism
  • Chapter 5: The Relevance of CSR in the Hospitality Industry According to the GCET and the SDGs
  • Chapter 6: Sustainability and Competitiveness of Transforming Tourist Accommodation
  • Chapter 7: Sustainability in Tourism After COVID-19
  • Chapter 8: COVID-19 and Policy Responses to Tourism Entrepreneurship
  • Chapter 9: Crisis Management Modus and Sustainability in Touristic Destinations
  • Chapter 10: A New Model of Tourism Destination Planning and Management
  • Compilation of References
  • About the Contributors
  • Index

Статистика использования

stat Количество обращений: 0
За последние 30 дней: 0
Подробная статистика