Электронная библиотека Финансового университета

     

Детальная информация

Advances in environmental engineering and green technologies (AEEGT) book series.
Global initiatives for waste reduction and cutting food loss / [edited by] Aparna B. Gunjal, Meghmala S. Waghmode, Neha N. Patil, and Pankaj Bhatt. — 1 online resource (23 PDFs (xxi, 328 pages)). — (Advances in environmental engineering and green technologies (AEEGT) book series). — "Premier reference source". — <URL:http://elib.fa.ru/ebsco/2028735.pdf>.

Дата создания записи: 09.02.2019

Тематика: Food industry and trade — Waste minimization.; Food industry and trade — Waste disposal.; Agricultural wastes — Management.; Salvage (Waste, etc.); BUSINESS & ECONOMICS / Infrastructure; SOCIAL SCIENCE / General

Коллекции: EBSCO

Разрешенные действия:

Действие 'Прочитать' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети

Группа: Анонимные пользователи

Сеть: Интернет

Аннотация

"This book examines the methods of global initiatives for reducing waste reduction and cutting food loss. It also explores the idea of effective management of food waste"--.

Права на использование объекта хранения

Место доступа Группа пользователей Действие
Локальная сеть Финуниверситета Все Прочитать Печать Загрузить
Интернет Читатели Прочитать Печать
-> Интернет Анонимные пользователи

Оглавление

  • Title Page
  • Copyright Page
  • Book Series
  • Editorial Advisory Board
  • Table of Contents
  • Detailed Table of Contents
  • Foreword
  • Foreword
  • Preface
  • Chapter 1: Enzymes Production From Food Waste and Their Application
  • Chapter 2: Value-Added Products From Food Waste
  • Chapter 3: Industrially Important Enzymes Production From Food Waste
  • Chapter 4: Recent Molecular Approaches for Development of Value-Added Products From Lignocellulosic Food Waste
  • Chapter 5: Fermented Foods and Their Production
  • Chapter 6: Recent Insight Into Fermented Foods and Production
  • Chapter 7: Microbiological Monitoring in the Biodegradation of Food Waste
  • Chapter 8: Sustainable Management of Coffee and Cocoa Agro-Waste
  • Chapter 9: Utilization and Management of Food Waste
  • Chapter 10: Various Approaches for Food Waste Processing and Its Management
  • Chapter 11: Understanding the Composition of Food Waste
  • Chapter 12: Together We Will Reduce the Food Loss
  • Chapter 13: The Pursuit of Zero Food Waste
  • Compilation of References
  • About the Contributors
  • Index

Статистика использования

stat Количество обращений: 0
За последние 30 дней: 0
Подробная статистика