Электронная библиотека Финансового университета

     

Детальная информация

Advances in hospitality, tourism, and the services industry book series.
New trends and opportunities for Central and Eastern European tourism / Puiu Nistoreanu. — 1 online resource (xxvi, 338 pages). — (Advances in hospitality, tourism, and the services industry (AHTSI) book series). — <URL:http://elib.fa.ru/ebsco/2332335.pdf>.

Дата создания записи: 22.07.2019

Тематика: Tourism; Tourism; Tourism.

Коллекции: EBSCO

Разрешенные действия:

Действие 'Прочитать' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети

Группа: Анонимные пользователи

Сеть: Интернет

Права на использование объекта хранения

Место доступа Группа пользователей Действие
Локальная сеть Финуниверситета Все Прочитать Печать Загрузить
Интернет Читатели Прочитать Печать
-> Интернет Анонимные пользователи

Оглавление

  • Cover
  • Title Page
  • Copyright Page
  • Book Series
  • Table of Contents
  • Detailed Table of Contents
  • Foreword
  • Preface
  • Chapter 1: Aspects of the Tourist Movement in Eastern European Countries
  • Chapter 2: Socialist Architecture
  • Chapter 3: Tourism and Hospitality's Young Workforce
  • Chapter 4: Sustainable Tourism Development in the Black Sea Coastal Areas
  • Chapter 5: Mountain Tourism at the Beginning of the 21st Century
  • Chapter 6: The Chinese Incoming Segment
  • Chapter 7: Slow Movement and Forms of Evolution in the 21st Century
  • Chapter 8: Economic and Social Features of MICE Industry Development and Business Tourism
  • Chapter 9: Romania
  • Chapter 10: Changes in Rural Tourism
  • Chapter 11: Innovative Solutions for Sustainable Development of Rural Tourism in Central and Eastern European Areas
  • Chapter 12: Romanian Newly-Nominated WHS and Current Tourism Development in the Associated Rural Localities
  • Chapter 13: Rural Tourism and Its Dimension
  • Chapter 14: Typical Aspects of the Traditional Food Behavior Within the Romanian Rural Environment
  • Chapter 15: The Impact of Rural Tourism on Wellbeing
  • Compilation of References
  • About the Contributors
  • Index

Статистика использования

stat Количество обращений: 0
За последние 30 дней: 0
Подробная статистика