Электронная библиотека Финансового университета

     

Детальная информация

Crop production science in horticulture ;.
Blackberries and their hybrids. — 26. / edited by Harvey K. Hall (M.S.), Richard C. Funt (Ph. D.). — 1 online resource : illustrations. — (Crop production science in horticulture series). — <URL:http://elib.fa.ru/ebsco/2415899.pdf>.

Дата создания записи: 11.01.2018

Тематика: Blackberries.; Blackberries.

Коллекции: EBSCO

Разрешенные действия:

Действие 'Прочитать' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети

Группа: Анонимные пользователи

Сеть: Интернет

Аннотация

This book contains 18 chapters focusing on the growth and development, climatic requirements, fruit quality, chemical composition and health benefits of blackberries and their hybrids. Information on cultivar development and selection, nursery production, vegetative propagation, site selection, preparation, soil management and planting, soil and water management, fertilizer management, pruning and training and plant pathogens, insect pests and weeds and their control are presented. The importance of the proper postharvest storage, transport and marketing of fruits and the economics of blackberry production are also discussed.

Права на использование объекта хранения

Место доступа Группа пользователей Действие
Локальная сеть Финуниверситета Все Прочитать Печать Загрузить
Интернет Читатели Прочитать Печать
-> Интернет Анонимные пользователи

Оглавление

  • Title
  • Copyright
  • CONTENTS
  • DEDICATION
  • CONTRIBUTORS
  • PREFACE
  • ACKNOWLEDGMENTS
  • DISCLAIMER
  • CONVERSION FACTORS FOR WEIGHTS AND MEASURES: EQUIVALENTS
  • 1 BLACKBERRIES: AN INTRODUCTION
  • 2 GROWTH AND DEVELOPMENT
  • 3 CLIMATIC REQUIREMENTS
  • 4 BLACKBERRY FRUIT QUALITY COMPONENTS, COMPOSITION, AND POTENTIAL HEALTH BENEFITS
  • 5 CULTIVAR DEVELOPMENT AND SELECTION
  • 6 NURSERY PRODUCTION OF PLANTS
  • 7 PROPAGATION OF BLACKBERRIES AND RELATED RUBUS SPECIES
  • 8 SITE SELECTION
  • 9 SITE PREPARATION, SOIL MANAGEMENT, AND PLANTING
  • 10 SOIL AND WATER MANAGEMENT
  • 11 PLANT NUTRIENT MANAGEMENT
  • 12 PRUNING AND TRAINING
  • 13 DISEASES, VIRUSES, INSECTS, AND WEEDS OF BLACKBERRIES AND THEIR HYBRIDS
  • 14 CROP PRODUCTION
  • 15 POSTHARVEST STORAGE AND TRANSPORT OF BLACKBERRIES
  • 16 MARKETING OF BLACKBERRIES
  • 17 BLACKBERRY FARM MANAGEMENT AND ECONOMICS
  • 18 WORLD BLACKBERRY PRODUCTION
  • APPENDIX 1: WINDBREAKS
  • APPENDIX 2: FERTIGATION AND DRIP IRRIGATION PRIMER
  • GLOSSARY 1: BIOLOGICAL TERMS
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • R
    • S
    • T
    • V
    • W
    • Y
  • GLOSSARY 2: BUSINESS TERMS
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • L
    • M
    • N
    • P
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
  • INDEX
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • Y

Статистика использования

stat Количество обращений: 0
За последние 30 дней: 0
Подробная статистика