Электронная библиотека Финансового университета

     

Детальная информация

Разрешенные действия:

Действие 'Прочитать' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети

Группа: Анонимные пользователи

Сеть: Интернет

Аннотация

In a changing climate, livestock production is expected to exhibit dual roles of mitigation and adaptation in order to meet the challenge of food security. This book approaches the issues of livestock production and climate change through three sections: I. Livestock production, II. Climate change and, III. Enteric methane amelioration. Section I addresses issues of feed quality and availability, abiotic stress (heat and nutritional) and strategies for alleviation, livestock generated nitrogen and phosphorus pollution, and approaches for harnessing the complex gut microbial diversity. Section.

Права на использование объекта хранения

Место доступа Группа пользователей Действие
Локальная сеть Финуниверситета Все Прочитать Печать Загрузить
Интернет Читатели Прочитать Печать
-> Интернет Анонимные пользователи

Оглавление

  • Contents
  • Contributors
  • Preface
  • 1 Overview
  • SECTION I: Livestock Production
    • 2 Feed Resources vis-à-vis Livestock and Fish Productivity in a Changing Climate
    • 3 Strategies for Alleviating Abiotic Stress in Livestock
    • 4 Nitrogen Emissions from Animal Agricultural Systems and Strategies to Protect the Environment
    • 5 Nutritional Strategies for Minimizing Phosphorus Pollution from the Livestock Industry
    • 6 Metagenomic Approaches in Harnessing Gut Microbial Diversity
    • 7 Proteomics in Studying the Molecular Mechanism of Fibre Degradation
  • SECTION II: Climate Change
    • 8 Perspective on Livestock-Generated GHGs and Climate
    • 9 Carbon Footprints of Food of Animal Origin
    • 10 Carbon Sequestration and Animal-Agriculture: Relevance and Strategies to Cope with Climate Change
    • 11 Climate Change: Impacts on Livestock Diversity in Tropical Countries
    • 12 Climate Change: Effects on Animal Reproduction
    • 13 Climate Change: Impact of Meat Production
    • 14 Indigenous Livestock Resources in a Changing Climate: Indian Perspective
  • SECTION III: Enteric Methane Amelioration
    • 15 Enteric Methane Emission: Status, Mitigation and Future Challenges – An Indian Perspective
    • 16 Thermodynamic and Kinetic Control of Methane Emissions from Ruminants
    • 17 Ionophores: A Tool for Improving Ruminant Production and Reducing Environmental Impact
    • 18 Residual Feed Intake and Breeding Approaches for Enteric Methane Mitigation
    • 19 Acetogenesis as an Alternative to Methanogenesis in the Rumen
    • 20 Immunization and Tannins in Livestock Enteric Methane Amelioration
    • 21 Phage Therapy in Livestock Methane Amelioration
    • 22 Feed-based Approaches in Enteric Methane Amelioration
    • 23 Methanotrophs in Enteric Methane Mitigation
    • 24 Summary
  • Index
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • Y
    • Z

Статистика использования

stat Количество обращений: 0
За последние 30 дней: 0
Подробная статистика