Электронная библиотека Финансового университета

     

Детальная информация

Kiio, Juliana. Food Safety, from Farm to Fork [[electronic resource]]: Emerging and Re-Emerging Issues. — Newcastle-upon-Tyne: Cambridge Scholars Publisher, 2020. — 1 online resource (176 p.). — Description based upon print version of record. — <URL:http://elib.fa.ru/ebsco/2662288.pdf>.

Дата создания записи: 07.11.2020

Тематика: Food — Safety measures.

Коллекции: EBSCO

Разрешенные действия:

Действие 'Прочитать' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети

Группа: Анонимные пользователи

Сеть: Интернет

Аннотация

Globally, there are many safety concerns emanating from the consumption of food, and are categorized as physical, biological and chemical hazards. This volume explores a number of safety issues pertaining to foods consumed across the globe today. It represents a useful resource for researchers, food handlers and legislative bodies as it presents key findings in the area of food safety, and details the findings of a number of scientific research studies conducted through surveys, laboratory analysis and environmental assessments. The findings indicate the presence of eminent food safety threats.

Права на использование объекта хранения

Место доступа Группа пользователей Действие
Локальная сеть Финуниверситета Все Прочитать Печать Загрузить
Интернет Читатели Прочитать Печать
-> Интернет Анонимные пользователи

Оглавление

  • Table of Contents
  • Introduction
  • Chapter One
  • Chapter Two
  • Chapter Three
  • Chapter Four
  • Chapter Five
  • Chapter Six
  • Chapter Seven
  • Chapter Eight
  • Chapter Nine
  • Chapter Ten
  • Chapter Eleven
  • Bibliography

Статистика использования

stat Количество обращений: 0
За последние 30 дней: 0
Подробная статистика