Карточка | Таблица | RUSMARC | |
Kiio, Juliana. Food Safety, from Farm to Fork [[electronic resource]]: Emerging and Re-Emerging Issues. — Newcastle-upon-Tyne: Cambridge Scholars Publisher, 2020. — 1 online resource (176 p.). — Description based upon print version of record. — <URL:http://elib.fa.ru/ebsco/2662288.pdf>.Дата создания записи: 07.11.2020 Тематика: Food — Safety measures. Коллекции: EBSCO Разрешенные действия: –
Действие 'Прочитать' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети
Группа: Анонимные пользователи Сеть: Интернет |
Аннотация
Globally, there are many safety concerns emanating from the consumption of food, and are categorized as physical, biological and chemical hazards. This volume explores a number of safety issues pertaining to foods consumed across the globe today. It represents a useful resource for researchers, food handlers and legislative bodies as it presents key findings in the area of food safety, and details the findings of a number of scientific research studies conducted through surveys, laboratory analysis and environmental assessments. The findings indicate the presence of eminent food safety threats.
Права на использование объекта хранения
Место доступа | Группа пользователей | Действие | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
Локальная сеть Финуниверситета | Все |
![]() ![]() ![]() |
||||
Интернет | Читатели |
![]() ![]() |
||||
![]() |
Интернет | Анонимные пользователи |
Оглавление
- Table of Contents
- Introduction
- Chapter One
- Chapter Two
- Chapter Three
- Chapter Four
- Chapter Five
- Chapter Six
- Chapter Seven
- Chapter Eight
- Chapter Nine
- Chapter Ten
- Chapter Eleven
- Bibliography
Статистика использования
|
Количество обращений: 0
За последние 30 дней: 0 Подробная статистика |