Электронная библиотека Финансового университета

     

Детальная информация

De Gruyter reference.
Handbook of Colloid and Interface Science. Volume 4,. Industrial Applications : Agrochemicals, Paints, Coatings and Food Systems [[electronic resource]] / Tharwat F. Tadros. — 1 online resource ( 358 p.). — (De Gruyter reference). — In English. — <URL:http://elib.fa.ru/ebsco/1684630.pdf>.

Дата создания записи: 08.01.2018

Тематика: Colloids — Stability.; Surface active agents.; Surface chemistry.; Surface active agents.; Surface chemistry.; SCIENCE / Chemistry / Physical & Theoretical.

Коллекции: EBSCO

Разрешенные действия:

Действие 'Прочитать' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети Действие 'Загрузить' будет доступно, если вы выполните вход в систему или будете работать с сайтом на компьютере в другой сети

Группа: Анонимные пользователи

Сеть: Интернет

Права на использование объекта хранения

Место доступа Группа пользователей Действие
Локальная сеть Финуниверситета Все Прочитать Печать Загрузить
Интернет Читатели Прочитать Печать
-> Интернет Анонимные пользователи

Оглавление

  • Preface
  • Contents
  • Part I: Colloid and interface science in agrochemical formulations
  • 1. Surfactants used in agrochemical formulations and their solution properties
  • 2. Emulsion concentrates (EWs)
  • 3. Suspension concentrates (SCs)
  • 4. Suspoemulsions
  • 5. Oil-based suspension concentrates
  • 6. Microemulsions in agrochemicals
  • 7. Controlled-release formulations
  • 8. Interfacial aspects of agrochemical spray formulations
  • Part II: Colloid and interface science in paints and coatings
  • 9. General introduction
  • 10. Emulsion, dispersion and suspension polymerization preparation of polymer colloids and their stabilization
  • 11. Pigment dispersion and the role of surfactants in wetting
  • 12. Breaking of aggregates and agglomerates (deagglomeration) and size reduction
  • 13. Rheology of paint formulations
  • Part III: Colloid and interface science in food colloids
  • 14. Interaction between food-grade surfactants and water
  • 15. Proteins as emulsifiers and their interaction with polysaccharides
  • 16. Surfactant association structures, microemulsions and emulsions in food
  • 17. Rheology of food emulsions
  • 18. Food rheology and mouth feel
  • Index

Статистика использования

stat Количество обращений: 0
За последние 30 дней: 0
Подробная статистика